Åland

My son and I  just got back from a cruising trip to Åland. Since this was a father-son trip I focused on that, but man: that boat offers some interesting photos… Maybe I´ll take a trip on my own just to do some street (yes – despite beeing on a boat it´s street according to me. And I make up my own rules ;)

Turbulence

Sthlm, 2010: Turbulence

5 thoughts

 1. Ja du Jimmy. Sen gäller det att få några att hitta till sidan, det verkar vara knepigt. Du skriver ju på engelska vilket då ger lite större möjligheter.
  Håller på och knepar med min sida och försöker haja alla engelska termer och vad man ska ha allt till. Har bytt tema ett par ggr redan, vet inte om jag byter igen. Ska försöka lista ut hur jag ska få till portfolio/bildspel. Är det beroende på vilket tema jag valt för min hemsida, eller är det “bara” att sätta ihop ett bildspel i LR3 och kleta in någonstans? Suck, det är en hel del att försöka haja.
  Sidan är som sagt under “construction” men ligger på http://www.merilaid.se om du vill följa mina taffliga försök :-)

 2. Nu är du ju på G, Matti!
  Det bildspel jag kör sätts ihop inne i adminläget i WP, så du behöver inte göra det i LR. (I sånt fall tror jag det är enklast att göra en video – tror inte LR:s bildspel går att köra utanför LR utan vidare (?)).

  Om du är ledig i morgon kan vi ta med en lapptopp och ta en fika så kan vi kolla in WP tillsammans. Inte för att jag är så värst kompetent när det gäller den, men jag har ju redan gått igenom det du har framför dig :)

  /Jimmy

 3. Det kunde ju vara schysst om vi kunde ta en fika i morgon så jag kan ställa en massa frågor till experten :-) Kl är nu 01.00 och jag är inte i närheten av att vara sömnig. Kan hinna in till mitt på dagen, mejla någon bra tid så ses vi. Plats får du gärna bestämma men kanske på Fotografiska (om du är medlem), Slussens bageri, Puck på Hornsgatan (vanhelga Leicaborgen lite), Munkens Renstiernasg., eller var sjutton som helst. /Matti

Comments and feedback

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s