3 thoughts

  1. Du låter som sonen men han inte bara vill ha en hund, han BEHÖVER en hund… ;-) Taget i torsdags antar jag. Argh, jag missar allt bra fotoväder och nu när skolan börjar och jag kan komma ut med kameran så utlovas töväder. Gillar fotot, en avkapad tass och två hussefötter som sticker in i överkant, hade kompen varit för perfekt hade fotot tappat charmfaktorn som det har nu. Ha de’! /Malin

  2. Men, va f-an?! En HUND?! Möjligen en för snöiga dagar välutrustad St Bernhard. En liten korv a la din bild får mig bara att tänka på hot dog. Tacka vet jag katter, de går ut och pissar och skiter på egen hand. Trots allt, ett charmigt foto av mänschans bästa polare. /Matti

  3. Yepp, en liten hund vore skoj. Ingen insekt, men inte en sån där groteskt stor sak Matti förespråkar heller. Bärbar men med egna ben, ungefär :) Jag är egentligen mer katt, men en rejäl allergi gör en sån kompis omöjlig. Vi får se, vi får se …

Comments and feedback

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s