Tiles

Sthlm, 2013: Tiles

Sthlm, 2013: Tiles

I keep working on filling the frame with stuff. like combining the tiles from the street with what is happening inside the window. I found this spot yesterday and decided to go back today to give it some quality time. It was bright sunlight today, so I will go back again as soon as the weather changes. I don´t know if you agree with me, but I feel this scene would be better off with more action outside the window.

What do you think?

4 thoughts

  1. Tycker väl inte att varenda bild ska vara fylld ut till kanterna, om det nu är det du menar. I den här är det ju ljuset som spelar huvudrollen. Och kompositionen.

    • Nä, det behövs förstås inte. Det jag är ute efter är väl mest att jag vill få in fler delar i bilderna för att göra dem mer intressanta att titta på. Det går ju rätt snabbt att konstatera vad den här bilden handlar om. Jämför med min förra bild, så kanske det blir tydligare vad jag menar.

Comments and feedback

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s