5 thoughts

  1. Såna bilder man behöver ibland, med hjärnan bortkopplad och intuitionen påkopplad. Jag gillar det här starkt! Tycker att Sverige är svårplåtat, det vill till såna här ovanliga sätt att se på sakerna för att det ska komma en historia ur det hela. /M

    • Precis så är det, Mattias. Dessutom: när man som jag spenderar så väldigt mycket tid på samma plats måste det till lite ovanliga vinklar, mer spännande ljus eller en rackarns unik händelse för att det ska kännas fräscht. Men samtidigt – det finns fortfarande tillfällen då jag överraskar mig själv!

  2. Ja till syvene och sist handlar det om en själv – och bara en själv. Det där händelsejagandet som gatufotot lätt tenderar att reduceras till har jag övergivit för länge sen. På samma sätt som jag som fågelskådare aldrig helt förstod poängen i att jaga fatt just de sällsyntaste arterna. Det ger en kick, men betyder nåt? Din bild här ovanför betyder nåt. /M

Comments and feedback

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s