The Beat!

Sthlm, 2011: Taking the lead

Got some nice grooves last night when I went to se The Beat From Palookaville at the jazz and rythm n´blues pub Stampen. I´ve heard them before, so it came as no surprise that they almost blew the roof off. Great stuff, and a nice bonus was that the famous Orup turned up to sing a couple of songs as well.

Sthlm, 2011: Packed

I shot most of the shots with my beloved Pentax, but this last one is done with the new Ricoh GRD3. The K-5 with FA31mm Limited is of course in a different league when it comes to image quality, but the GRD and some rear curtain synced flash turned out to be pretty nice.

See ya!

Sthlm, 2011: Dance to the beat

6 thoughts

  • Hygglo, Matti! Ja, den sista bilden satt som en fläskläpp! Kompakten är rätt bra för slika bilder, så den kommer att bli en bra kompis när det vankas trängsel.

   Tja-ba!

 1. Mycket bra bilder! Såväl Orup som jag är intresserade av bilder till våra respektive facebook sidor så det vore väldigt schysst om du kan maila några till mig (så många som möjligt och gärna den där jag står med Orup nedanför scenen i pausen) så kan jag sen vidarebefordra några till Orup….hoppas detta är ok? Jag skriver självklart att det är du som tagit dom!
  Mvh
  Tommy

  • Först och främst – tack själv för en svinbra konsert! Sanslöst drag och ett hårt men rättvist sväng, minst sagt.

   Jag tar fram ett gäng bilder i kväll och skickar över dem. Kul att du gillar´t!

   //Jimmy

Comments and feedback

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s